Το ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ΤΥΠΕΤ) αναπτύσσει σχέσεις συνεργασίας με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα καθώς και με μεταδευτεροβάθμια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, προκειμένου να προσφέρει ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε φοιτητές και σπουδαστές.
Μέσω του Προγράμματος Απασχόλησης στο ΤΥΠΕΤ, προσφέρεται η ευκαιρία σε φοιτητές και σπουδαστές για απόκτηση εμπειρίας στο αντικείμενο των σπουδών τους σε συνθήκες πραγματικού περιβάλλοντος εργασίας ενώ παράλληλα καλύπτονται οι επιχειρησιακές ανάγκες του Οργανισμού.

Προτίμηση δίνεται στις παρακάτω κατευθύνσεις σπουδών, κατά σειρά προτεραιότητας:

  • Νοσηλευτικής
  • Διοίκησης
  • Παραϊατρικών Επαγγελμάτων
  • Οικονομικής
  • Πληροφορικής
  • Άλλων εξειδικευμένων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Οργανωτικών Μονάδων του Ταμείου Υγείας.

Διευκρινίζεται ότι οι θέσεις του Προγράμματος Απασχόλησης καθορίζονται σύμφωνα με τον προγραμματισμό των αναγκών του ΤΥΠΕΤ.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΕΙ
Το Πρόγραμμα Φοιτητών ΤΕΙ αφορά είτε σε εξάμηνη είτε σε τετράμηνη απασχόληση, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης του προγράμματος σπουδών τους, και πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο (ή τρεις για τα τμήματα με τετράμηνα προγράμματα πρακτικής άσκησης):
1η περίοδος: Οκτώβριος - Μάρτιος
2η περίοδος: Απρίλιος - Σεπτέμβριος

Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές, για την 1η περίοδο από 1η Ιουλίου έως 10 Σεπτεμβρίου και για τη 2η περίοδο από 1η Ιανουαρίου έως 10 Μαρτίου. Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση επιλογής για συμμετοχή στο Πρόγραμμα, οι φοιτητές ΤΕΙ υποχρεούνται να προσκομίσουν τις εξής δύο βεβαιώσεις, επικυρωμένες από τη γραμματεία της Σχολής φοίτησης:
α) αναλυτική βαθμολογία επίδοσης όλων των εξαμήνων/ετών σπουδών &
β) βεβαίωση πλήρωσης των προϋποθέσεων πρακτικής άσκησης.

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΕΙ
Πρακτική Άσκηση στο ΤΥΠΕΤ είναι δυνατόν να πραγματοποιήσουν και φοιτητές ΑΕΙ. Σε αυτή την περίπτωση, η πρακτική άσκηση πραγματοποιείται αμισθί.
Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Φοιτητών ΑΕΙ αφορά σε υποψήφιους οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το τρίτο έτος σε σχολές πενταετούς φοίτησης ή το δεύτερο έτος σε σχολές τετραετούς φοίτησης, καθώς και σε μεταπτυχιακούς φοιτητές.
Η Πρακτική Άσκηση υλοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα της Σχολής κάθε φοιτητή και διαρκεί από 2 έως 6 μήνες.

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΙΕΚ
Η Πρακτική Άσκηση των σπουδαστών ΙΕΚ είναι συνολικής διάρκειας 960 ωρών, οι οποίες είναι δυνατόν να κατανεμηθούν σε 6 έως 8 μήνες. Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές χρειάζεται να προσκομίσουν απόφαση του ΙΕΚ για την έγκριση της έναρξης του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Απασχόλησης, πρέπει να συμπληρώσουν υποχρεωτικά την επισυναπτόμενη σχετική ΑΙΤΗΣΗ.
Η αποστολή της, απαραιτήτως με την ένδειξη «Απασχόληση φοιτητών ΑΕΙ, ΤΕΙ ή σπουδαστών ΙΕΚ», γίνεται ταχυδρομικώς:
ΤΥΠΕΤ
ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
Τμήμα Εκπαίδευσης
Ευπόλιδος 8, 10551 Αθήνα - 5ος όροφος
ή ηλεκτρονικώς: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή μέσω φαξ: f: 2103349380
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Ανθρώπινων Πόρων & Διοικητικής Υποστήριξης ΤΥΠΕΤ, κ. Γεωργία Βασιλοπούλου, τ: 2103349526.

Πατήστε εδώ: ΑΙΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΗ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ

Τ.Υ.Π.Ε.Τ. - ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ © 2019

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Created by Pixelocracy