Το ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.) αναπτύσσει σχέσεις συνεργασίας με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα καθώς και με μεταδευτεροβάθμια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, προκειμένου να προσφέρει ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε φοιτητές και σπουδαστές.
Μέσω του Προγράμματος Απασχόλησης στο Τ.Υ.Π.Ε.Τ., προσφέρεται η ευκαιρία σε φοιτητές και σπουδαστές για απόκτηση εμπειρίας στο αντικείμενο των σπουδών τους σε συνθήκες πραγματικού περιβάλλοντος εργασίας ενώ παράλληλα καλύπτονται οι επιχειρησιακές ανάγκες του Οργανισμού.

Προτίμηση δίνεται στις παρακάτω κατευθύνσεις σπουδών, κατά σειρά προτεραιότητας:

  • Νοσηλευτικής
  • Παραϊατρικών Επαγγελμάτων
  • Οικονομικής
  • Πληροφορικής
  • Διοίκησης
  • Άλλων εξειδικευμένων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Οργανωτικών Μονάδων του Ταμείου Υγείας.

Διευκρινίζεται ότι οι θέσεις του Προγράμματος Απασχόλησης καθορίζονται σύμφωνα με τον προγραμματισμό των αναγκών του Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Τ.Ε.Ι.
Το Πρόγραμμα Φοιτητών Τ.Ε.Ι. αφορά σε εξάμηνη απασχόληση, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης του προγράμματος σπουδών τους, και πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο:
1η περίοδος: Οκτώβριος - Μάρτιος
2η περίοδος: Απρίλιος - Σεπτέμβριος
Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές, για την 1η περίοδο από 1η Ιουλίου έως 10 Σεπτεμβρίου και για τη 2η περίοδο από 1η Ιανουαρίου έως 10 Μαρτίου. Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση επιλογής για συμμετοχή στο Πρόγραμμα, οι φοιτητές Τ.Ε.Ι. υποχρεούνται να προσκομίσουν τις εξής δύο βεβαιώσεις, επικυρωμένες από τη γραμματεία της Σχολής φοίτησης:
α) αναλυτική βαθμολογία επίδοσης όλων των εξαμήνων/ετών σπουδών &
β) βεβαίωση πλήρωσης των προϋποθέσεων πρακτικής άσκησης.

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Ε.Ι.
Πρακτική Άσκηση στο Τ.Υ.Π.Ε.Τ. είναι δυνατόν να πραγματοποιήσουν και φοιτητές Α.Ε.Ι. Σε αυτήν την περίπτωση, η πρακτική άσκηση πραγματοποιείται αμισθί.
Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Φοιτητών Α.Ε.Ι. αφορά σε υποψηφίους οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το τρίτο έτος σε σχολές πενταετούς φοίτησης ή το δεύτερο έτος σε σχολές τετραετούς φοίτησης, καθώς και σε μεταπτυχιακούς φοιτητές.
Η Πρακτική Άσκηση υλοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα της Σχολής κάθε φοιτητή και διαρκεί από 2 έως 6 μήνες.

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ Ι.Ε.Κ.
Η Πρακτική Άσκηση των σπουδαστών Ι.Ε.Κ. είναι συνολικής διάρκειας 960 ωρών, οι οποίες είναι δυνατόν να κατανεμηθούν σε 6 έως 8 μήνες. Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές χρειάζεται να προσκομίσουν απόφαση του Ι.Ε.Κ. για την έγκριση της έναρξης του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Απασχόλησης, πρέπει να συμπληρώσουν υποχρεωτικά την επισυναπτόμενη σχετική ΑΙΤΗΣΗ.
Η αποστολή της, απαραιτήτως με την ένδειξη «Απασχόληση φοιτητών Α.Ε.Ι, Τ.Ε.Ι. ή σπουδαστών Ι.Ε.Κ», γίνεται ταχυδρομικώς:
Τ.Υ.Π.Ε.Τ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
Γραφείο Εκπαίδευσης
Αιόλου 68α 10552, Αθήνα - 5ος όροφος
ή ηλεκτρονικώς: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή μέσω φαξ: f: 2103349380
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Τ.Υ.Π.Ε.Τ., τ: 2103349363,
κ. Ανδρομάχη ΠΟΥΛΑ.

Πατήστε εδώ: ΑΙΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΗ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ

Τ.Υ.Π.Ε.Τ. - ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ © 2019

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Created by Pixelocracy