Print this page

Το όραμα όλων των εργαζομένων του ΤΑΜΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ είναι να συνδεθεί ο Οργανισμός με την πλήρη ευχαρίστηση και ικανοποίηση όλων όσοι απολαμβάνουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες της κλινικής «Υγείας Μέλαθρον».

Βασική παράμετρος των ποιοτικών υπηρεσιών που φιλοδοξούμε να παρέχουμε είναι η ασφάλεια και η υγιεινή των εδεσμάτων και των ροφημάτων που παρασκευάζουμε και προσφέρουμε στον χώρο της Κλινικής, διασφαλίζοντας τον σωστό χειρισμό τους σε όλα τα στάδια, από την παραλαβή και την αποθήκευση μέχρι την επεξεργασία και το σερβίρισμα.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας το Τ.Υ.Π.Ε.Τ. τηρεί αυστηρή πολιτική υγιεινής και ασφάλειας, η οποία συνίσταται στο:

  1. να τηρείται επ' ακριβώς το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων που έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005
  2. να ακολουθούνται κατά γράμμα όλες οι Διαδικασίες
  3. να γίνεται συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων
  4. να επαληθεύεται συνεχώς το σύστημα
  5. να παρακολουθούνται όλα τα κρίσιμα σημεία και τα προαπαιτούμενα προγράμματα της παραγωγής
  6. να εξασφαλίζουμε πόρους για τη διατήρηση και επικαιροποίηση του Συστήματος, την αγορά νέου σύγχρονου εξοπλισμού, τη βελτίωση των εγκαταστάσεων και των υποδομών και του περιβάλλοντος εργασίας
  7. να διατηρούμε τους διαύλους επικοινωνίας που έχουν δημιουργηθεί με τους προμηθευτές αλλά και τις αρχές
  8. να παρακολουθείται και να εφαρμόζεται συνεχώς η νομοθεσία

Παράλληλα, έχουν τεθεί μετρήσιμοι στόχοι σχετικά με την ασφάλεια των προϊόντων μας, οι οποίοι παρακολουθούνται διαρκώς ως προς την επίτευξή τους.

Τα προαναφερόμενα διασφαλίζουν την υλοποίηση των επιθυμητών στόχων και κάνουν τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους να νιώθουν υπερήφανοι, που συνεργάζονται για την πρόοδο του «Υγείας Μέλαθρον».

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 12:33

Latest from Super User