logo TYPET
GR | EN | FR

Νέα εποχή για την οφθαλμολογική υγεία των ασφαλισμένων μελών μας: Οφθαλμικοί Τομογράφοι Οπτικής Συνοχής OCT και OCT αγγειογραφίας στο ΤΥΠΕΤ

Το Ταμείο Υγείας μας ανακοινώνει την ολοκλήρωση μιας ακόμη σημαντικής αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχει προς τους ασφαλισμένους του.

Μέσω δωρεάς της Εθνικής Τράπεζας αποκτήθηκαν και έχουν ήδη εγκατασταθεί στις δομές μας για πρώτη φορά δύο υπερσύγχρονα οφθαλμολογικά μηχανήματα: ένας (1) Οφθαλμολογικός Τομογράφος Οπτικής Συνοχής - OCT για το οφθαλμολογικό ιατρείο της Σοφοκλέους και ένας (1) Οφθαλμολογικός Τομογράφος Οπτικής Συνοχής - OCT Αγγειογραφίας για το οφθαλμολογικό ιατρείο της Κλινικής Υγείας Μέλαθρον.

Οι συγκεκριμένοι οφθαλμολογικοί τομογράφοι μπορούν να καλύψουν πλήρως όλες τις ανάγκες οφθαλμολογικών εξετάσεων των ασφαλισμένων μας!

Οι Οφθαλμολογικοί Τομογράφοι Οπτικής Συνοχής - OCT προσφέρουν σε λίγα λεπτά εξετάσεις απαραίτητες για τη διάγνωση και παρακολούθηση πολλών παθήσεων του οφθαλμού όπως: παθήσεις ωχράς κηλίδας, γλαύκωμα, διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια και παθήσεις κερατοειδούς.

Τα μηχανήματα είναι κατασκευασμένα από την αμερικανική εταιρία Optovue (μοντέλα XR Avanti & XR Avanti Angiovue). Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός έχει στηρίξει το μεγαλύτερο μέρος της ιατρικής οφθαλμολογικής έρευνας και εξέτασης παγκοσμίως.

Εξετάσεις OCT που θα πραγματοποιηθούν σε ιδιώτες παρόχους στην Αττική θα αποζημιώνονται σύμφωνα με τον Κανονισμό Ασφάλισης και Παροχών του ΤΥΠΕΤ έως τις 31/1/2023. Από 1/2/2023, οι εξετάσεις OCT που θα πραγματοποιούνται εκτός δομών ΤΥΠΕΤ δεν θα αποζημιώνονται.

Με τα δύο νέα σύγχρονα μηχανήματα OCT και OCT Αγγειογραφίας, το ΤΥΠΕΤ στοχεύει σε μια νέα εποχή για την οφθαλμολογική υγεία των ασφαλισμένων μελών μας!

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 896492 addPage -> ok (readPageData: 0) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=1066