logo TYPET
GR | EN | FR

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΔΔΗΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΕΤ ΑΘΗΝΩΝ

Αγαπητές/ -οί ασφαλισμένοι,

Προς αποφυγή τής όποιας ταλαιπωρίας σας, σας ενημερώνουμε ότι, την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023, λόγω προγραμματισμένης από την ΔΕΔΔΗΕ προσωρινής διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή Πεδίον Άρεως όπου εδράζονται το μικροβιολογικό και απεικονιστικό εργαστήριο, τα εξωτερικά ιατρεία Θερειανού 4Α και 6, το Οδοντιατρικό Κέντρο και το γραφείο βοήθειας, ενημέρωσης και υποστήριξης αναγκών (helpdesk) των ασφαλισμένων τού ΤΥΠΕΤ, σας ενημερώνουμε ότι

  1. Δεν θα διενεργηθούν αιμοληψίες στις δομές τού Ταμείου Υγείας στην Αθήνα, {στην Γενική Κλινική «Υγείας Μέλαθρον», στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας Σοφοκλέους και στο Περιφερειακό Ιατρείο Μοσχάτου (οδός Πειραιώς 74)}.
  2. Στην Γενική Κλινική «Υγείας Μέλαθρον» δεν θα λειτουργήσει, επίσης, η πρωινή βάρδια:

- τού απεικονιστικού τμήματος (ακτινογραφίες, υπέρηχοι, τρίπλεξ κ.ά.),

των εξωτερικών ιατρείων Θερειανού 4Α (νευρολογικό, γαστρεντερολογικό, ωτορινολαρυγγολογικό, γναθοχειρουργικό, οφθαλμολογικό, καρδιολογικό), καθώς και το σύνολο των εξωτερικών ιατρείων τής Θερειανού 6.

  1. Στο Οδοντιατρικό Κέντρο τής Βραΐλα δεν θα λειτουργήσει η πρωινή βάρδια των οδοντιατρείων.
  2. Δεν θα λειτουργήσει το HELP-DESK (τ2103348000, δ18000), έως τις 12:00 το μεσημέρι (σύμφωνα με την ενημέρωση τής ΔΕΔΔΗΕ).
  3. Το τηλεφωνικό κέντρο τής Γενικής Κλινικής «Υγείας Μέλαθρον» {2103349100 (19100)} θα λειτουργεί για επείγουσα επικοινωνία.

Τα ραντεβού θα επαναπρογραμματιστούν άμεσα από το ΤΥΠΕΤ σε προσεχείς ημερομηνίες, με σχετική ενημέρωση των ασφαλισμένων.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 
ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_3PID: 857831 addPage -> ok (readPageData: 0) https://www.typet.gr/page-briefing-view.php?id=1103