logo TYPET
GR | EN | FR

Μικροβιολογικό Εργαστήριο

Μικροβιολογικό Εργαστήριο Υγειονομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης

Ερμού 28, 3ος όροφος

Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Τ.Υ.Π.Ε.Τ στη Θεσσαλονίκη διαθέτει άρτιο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Διενεργούνται πάσης φύσεως μικροβιολογικές εξετάσεις (αίματος, ούρων, ορμονικές, καλλιέργειες, εξειδικευμένες εξετάσεις).

Οι αιμοληψίες διενεργούνται από τις 07.45 έως και τις 10.00, αυστηρά κατόπιν ραντεβού (τηλέφωνα: 2310 281927, -928, -929, -936).

Για την εκτέλεση των εξετάσεων, τα μέλη προσκομίζουν απαραίτητα ηλεκτρονικό παραπεμπτικό συμπληρωμένο από τον θεράποντα ιατρό, με τις εξετάσεις που πρέπει να διενεργηθούν. Στην περίπτωση εξειδικευμένων, υψηλού κόστους εξετάσεων (μοριακών, κυταρογεννετικών κλπ) , προ της αιμοληψίας απαιτείται εκ των προτέρων συνεννόηση με το Εργαστήριο.

Η παράδοση των αποτελεσμάτων γίνεται με την ηλεκτρονική αποστολή αυτών στο mail που δηλώνει εγγράφως ο ασφαλισμένος ή με την παράδοση αυτών στον ασφαλισμένο από τη γραμματεία κατά τις ώρες 07.45-17.00. Για λόγους διασφάλισης των προσωπικών δεδομένων, κατά την παραλαβή των αποτελεσμάτων με φυσική παρουσία, απαραίτητη είναι η απόδειξη ταυτοπροσωπίας του ασφαλισμένου.  

Υπενθυμίζεται ότι οι πάσης φύσεως μικροβιολογικές εξετάσεις που διενεργεί το μέλος σε κατ' επιλογήν του εξωτερικά μικροβιολογικά εργαστήρια του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, δημόσια ή ιδιωτικά, δεν αποζημιώνονται, πλην μόνο εξαιρετικών, ιατρικά αιτιολογημένων περιπτώσεων, στις οποίες απαιτείται διοικητική προέγκριση.

×
GR | EN | FR

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών.

active_page: menu_1PID: 516547 addPage -> ok (readPageData: 0) https://www.typet.gr/menu_type.php?type=1&id=32